Rakennusalan ja logistiikan henkilöstöpalvelut pääkaupunkiseudulta kaikkialle Suomeen

Henkilöstöpalvelumme pitävät sisällään rekrytointia ja henkilöstövuokrausta rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Toimimme yhteistyökumppanina rakennusliikkeiden ja koneyrittäjien kanssa. Olemme kasvava yritys ja ammattitaitomme vuoksi näppärä ja ripeä liikkeissämme. Tunnemme rakennusalan yli 20 vuoden kokemuksella, joten tiedämme tarkkaan alan ammattilaisten ja yritysten tarpeet. Röllin Henkilöstöpalvelut Oy järjestää työpaikat pääkaupunkiseudun toimipisteestään käsin lähialueille ja koko Suomeen.

Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

Joustavaa ja yksilöllistä palvelua

Pyrkimyksemme on löytää toimiva ratkaisu sinun yrityksesi tarpeisiin. Rakennusalan tuntemuksemme ansiosta meillä on hyvä pohja keskustella siitä, millaiseen tehtävään tarvitset tekijän. Olemme pitäneet huolta haastattelusta ja profiloinnista puolestasi, joten tunnemme työntekijämme ja heidän osaamisensa. Kauttamme löydät varmasti työllesi sopivan tekijän.

Meiltä löydät luotettavat ja varmat tekijät lyhyisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Voimme tarpeesi mukaan tarjota muun muassa C- ja E-kortillisia kuskeja, ajoneuvonosturinkuljettajia, kurottajakuskeja, torninnosturikuljettajia, kuormausnosturinkuljettajia, terminaalityöntekijöitä, rakennussiivoojia ja elementtiasentajia.

Voit kääntyä puoleemme myös tarvitessasi polttoainetta työkalustoosi. Tarjoamme työkoneiden ja muun kaluston tankkauspalveluita pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. 

Nopea ja tehokas tankkauspalvelumme auttaa sinua tarpeen vaatiessa. Tankkaamme muun muassa nosturit, kaivinkoneet, kurottajat ja pyöräkuormaajat. 


Jos olet etsimässä työtä, tutustu tarkemmin sivustomme työnhakija -osioon.

Henkilöstöpalvelun muuttunut maailma

Työelämä on muuttunut paljon niistä ajoista, kun yhden työnantajan palveluksessa pysyttiin mahdollisesti suuri osa työurasta. Monella alalla on tehty uudelleenjärjestelyjä ja nykyään pätevät toisenlaiset normit kuin aiemmin. Muutos on tuonut mukanaan myös tarpeen miettiä uudenlaisia ratkaisuja rekrytointiin. Jatkuva rekrytointi syö resursseja, sillä oikean henkilön löytäminen on työläs prosessi, jossa ei ole varaa hutiloida. Väärän henkilön palkkaamisesta aiheutuvat kustannukset ovat vielä korkeammat kuin aikaa vievä rekrytointi.

Rekrytointiyrityksellä on käytettävissään ammattitaito, oikeat tekijät sekä tehokkaat kanavat ja verkostot sopivan henkilön tavoittamiseksi. Kun palkatulla henkilöllä todella on tarvittavat taidot ja asenne, voivat hän ja yritys paremmin. Osaava työntekijä oikeassa tehtävässä on yrityksen etu. Ammattitaitoinen ja työntekijän sekä asiakasyrityksen alan tunteva rekrytointi saattaa yhteen nämä tekijät.